GuidePedia

1

Dünyanın en büyük oyun akımı COC.Tabiki belkide peygamber sabrı gerektiriyor.Emeklerin ter dökülmeden belli olduğu nadir oyunlardan fakat ki herkes gelişemiyor ve zorlanıyor para kasılmıyor dimi.Çok zor sizin için BOT bulduk !

CoC Bot Windows 7, Windows 8 ve Windows 10 sürümlerinde çalışır.
CoC Bot'un çalışması için bilgisayarınızı açık olması ve uyku moduna geçmemesi gerekir. Denetim Masasındaki Donanım ve Güç Seçenekleri-Plan Ayarlarını Düzenle bölümüne girip ayarları; Ekranı Kapat: Hiçbir Zaman, Bilgisayarı Uyku Moduna Geçir: Hiçbir Zaman olacak sekilde ayarlayın.
Windows 8 işletim sistemi kullanıyorsanız Denetim Masası-Görünüm ve Kişiselleştirme -Tüm Öğelerin Boyutunu Değiştir bölümünden Daha Küçük yani %100 yapın.
Programın arkaplan modunda çalışması için Windows temanızın Aero Temalarından biri olması gerekir.
Program bilgisayar üzerinden kullanılacağı için Blustacks gereklidir .
CoC Bot'un çalışabilmesi için bilgisayarınızda .Net Freamwork 4.5 ve VC2010 gereklidir.
Blustacks'te hesabınızı açtıktan sonra Clash of Clans dilini mulaka ingilizce yapın. Aksi halde bot çalışmaz.
CoC Bot programımızı açtıktan sonra Başlat tuşuna basın. Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın uyarısıalacaksınız. Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra tekrar Botu başlatın. Eğer hala yeniden başlat hatası alıyorsanız bilgisayarınızın çözünürlüğünü yükseltin.
Başlat'a basın ve bekleyin. Köy Binasının Yerini Belirle penceresi gelecektir. Tamam'a basın ve Köy Binanıza tıklayın bekleyin. Daha sonra Kışla Konum Belirle penceresi gelecektir. Tamam'a basın ve Kışlalarınızdan birine tıklayın.
Daha sonra Ordu Kampı belirleme penceresi gelecektir. Tamam'a basın ve herhangi bir Ordu Kampına tıklayın. Daha sonra Klan Kalesinin Yerini Belirleme penceresi gelecektir. Tamam'a bastıktan sonra Klan Kalenize tıklayın. Eğer bu işlemlerde bir yanlışlık yaptıysanız Çeşitli bölümünden Manuel Yer Belirle bölümünden yer belirlemesi yapmanız gereklidir. Eğer bu işlemleri başarıyla tamamladıysanız Bot kullanıma hazırdır. Yer belirlemelerinden sonra otomatik olarak arama başlayacaktır. Manuel olarak yer belirleme yaptıysanız Başlat butonuna basarak botu başlatabilirsiniz.
PushBullet nedir?
PushBullet sistemi Android telefonunuz ile bilgisayarınız arasında bir bildirim ağı kurmanıza yarar. Yani Bilgisayarınızda çalışan Clash of Clans Bot programına entegre edilmiş PushBullet sistemi ile artık telefonunuza oyununuz hakkında bildirimler gelebilecek.
Acaba bot çalışıyor mu? Acaba kaç milyon ganimet kastı? Son durumu ne? gibi sorular aklınıza takılmıycak. Size bildirim gönderilecek.
PushBullet Nasıl Kullanılır?
PushBullet sistemini kullanabilmeniz için öncelikle PushBullet'e üye olmanız gerek. https://www.pushbullet.com/signin?next=%2F adresinden Facebook veya Google hesabınızla giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra profilinize tıklayın ve Account Settings'e tıklayın Access Token bölümünde kutucuk içeresinde yazılı kodları kopyalayıp Bot programı içerisindeki Bildirimler sekmesindeki Hesap Tokeni bölümüne yapıştırın. Etkin kutucuğunu işaretleyin ve Push Mesajları bölümünden almak istediğiniz bildirimleri seçin. Bilgisayar ile işimiz bitti.
Şimdi telefonunuza Google Play'den PushBullet uygulamasını indirin. PushtBullet uygulamasını açın ve bilgisayarınızdaki giriş yöntemiyle buraya da giriş yapın. Artık PushBullet bildirimlerini alabileceksiniz. Botu başlatın ve arkanıza yaslanın. Programın kesintisiz çalısabilmesi için ekran koruyucusunu kapatın.

Yorum Gönder

 
Top