GuidePedia

0

EA'dan çıkmış iki platformda da en iyi mobil yarış oyunu ünvanına sahip diyebileceğimiz oyun.Harika arabalar ve harika platformlar ile senoryolar ile oynadıkça oynayasanız gelecek oyunun mobil versiyonu.Fazla söze gerek yok "Most Wanted Kraldır ! "  :)




Gerçek Plants VS Zombies oyunu.2. oyunu da çıkmış oyunda zombileri karşıya geçirmemek için herşeyi yapıyorsunuz.Bir günde 1. oyunu bitirilebilir. 2. oyun ise zaman alacaktır.Harika ve eşi olmayan oyunu denemenizi tavsiye ediyoruz."Bayılacaksınız." :)




Henüz yeni çıkmış olsa da başlığımız "en güzel 5 oyunu".Bu yüzden eklemekte sakınca yok.Real Boxing benzeri harika bir oyun.Kariyer oluşturup liginizin kralı olun ! Oynarken gaza gelip telefonu kırmamanız dileği ile EA UFC oyununu denemenizi öneriyoruz.





En çok indirilen futbol oyunu karşınızda.Fifa 15'in farklı versiyonu.Size verilen takımla maçları kazanıp paralar ile transfer yapıp veya hazır paketlerden geçinerek kendinizi geliştirebileceğiniz muhteşem futbol oyunu.Oyunu bazen bırakasınız gelse de seveceksiniz.




En gerçekçi şehir kurma oyunu.Gece şehrin ışıklandırmasından kanalizasyondan eğitimine kadar ayrıntılı olarak ilgilendiğiniz SIM CITY Build It karşınızda.Gerçekçi grafikleri ile sıkılmayacağınız tek şehir kurma oyunu.İyi oyunlar :) .

Yorum Gönder

 
Top